Orkar inte mer, hej då

har råkat radera alla timmar på bloggen. Temat, headern. Det var hårt arbete bakom det, och jag orkar inte blogga mer. Jag låter bloggen stå kvar, och om jag kommer tillbaka någon gång låter jag er veta det. Såhär är det.
 
Jag har varken tiden eller lusten att fortsätta blogga och jag orkar inte komma på en anledning, en ursäkt till varför jag inte bloggat. Jag uppskattar er som läser min blogg något otroligt mycket, och jag har varit Rädd för att skriva det här inlägget. Men nu är det slut. Jag måste främst fokusera på de sista veckorna i skolan innan betygen och innan jullovet, jag vet inte om jag kommer tillbaka, men det är troligt, och gör jag det så gör jag det snart. 
 
Hej då. Älskar er.
 
Känner mig uppskattad av bloggläsarna, ni, men jag har kvar YouTube; Allison Eastweb.
 
Hej då.
 
<3
 
 

ORKAR EJ

Har verkligen asaskitapmycket att göra nu så ni får stå ut med att det står lite tomt på bloggen ibland.
 
Hittade förresten en autograf till mig på Courtney Silverhills blogg som togs för jättelänge sedan HAHAHAH aw

Halv 4 Till Halv 10 Till 12

Gooood, var uppe inatt igen och blev nattfull (jag beter mig som om jag är full, men det beror bara på att jag är trött och att det är natt) och så var jag uppe till halv 4 och kollade på Paradise Hotel och spelade sso när mamma kom in i mitt rum. Jaaa.. Sedan hade jag ställt larmet på halv 10 i morse, så jag hasade mig upp, stängde av alarmet och tog med mobilen till sängen?? wtf. Sen somnade jag om med mobilen i sängen och vaknade klockan 12.
 
Jag kommer ha såååå svårt att sova i natt, och  imorgon är det ju skola hahahaha
Gjorde lite uppdrag inatt